TİFALDİ

TİFALDİ

0%
*Bu yazı tahmini 3 dakika 49 saniye okuma süresine sahiptir.

TİFALDİ Türkçe İfade Edici ve Alıcı Dil Kelime Testi Uygulama Eğitimi

 

Eğitimci: Prof. Dr. Ayşe Gül Güven

 

İçeriği: Basımı 2010 yılında yapılan, güvenilir, geçerli ve özgün bir test olan TİFALDİ Testinin Alıcı Dil Kelime Alt Testi ve İfade Edici Dil Kelime Alt Testinin uygulanmasını öğretmektir. Eğitim tam 1 gün ve katılımcıların eğitim sonrasında yapacakları bir uygulamanın video kaydını alıp puanlama kâğıdıyla birlikte eğitici kişiye değerlendirilmek amacıyla göndermesini içermektedir.

Kursun Hedefleri: Testin kullanım kurallarını -yönerge, ham puan toplamını bulmak ve standart puan ve yaş eşdeğer düzeyinin nasıl bulunduğunu öğrenmek. Her iki alt testin hatasız olarak uygulama becerisini kazanmak.

Hedeflenen Katılımcılar ve Ön Koşullar: TİFALDİ Alıcı ve İfade Edici Dil Kelime Alt Testlerini psikolog (son sınıf öğrencileri), psikolojik danışman, dil ve konuşma bozuklukları uzmanları, odyoloji ve konuşma bozuklukları, çocuk gelişimi uzmanları ve çocukla çalışan ölçme ve değerlendirmeyle ilgilenen uzmanlar  TİFALDİ test uygulama kursuna katılıp sertifika aldıktan sonra uygulayabilir.

                                                                                     

Süre: 10 Saat

Tarihi: 28 Mayıs 2016 Cumartesi

Saat: 09.00-20.00

Kontenjan: 12 kişi

Verilecek Belge:  Sertifika

Yeri: Türk Psikologlar Derneği Genel Merkezi Meşruiyet 22/12 Kızılay Ankara

Tel: 0312 425 67 65 – 0532 727 81 28

Dernek üyesi Psikologlar için ücret: = 306,80 TL

Psikolog olmayan katılımcılar için ücret = 613,60TL  

Ödeme İçin Hesap No: Yapı Kredi Bankası Meşrutiyet Şubesi

IBAN: TR31 0006 7010 0000 0042 262634

 *Tifaldi Eğitim ücretine uygulama materyali dahil değildir. Sertifika alımı sonrası 350TL karşılığında  Türk Psikologlar Derneği Genel Merkezi’nden TIFALDI Test çantası alınabilir. 

 

 

** Not: Eğitime kesin kayıt için derneğe isim yazdırıldıktan sonra 100TL ön ödeme yapıp mutlaka ödemenin yapıldığını telefon veya mail ile derneğe iletilmesi  gerekmektedir. Kayıtların kapanma tarihi: 20.05.2016

 

*** Yönetim Kurulu kararı ile  eğitim için isim yazdırıldıktan sonra ön ödemelerini yapan katılımcılarımız eğitime katılamama durumunu eğitim  gününden en az 10 gün önce haber vermesi gerekmektedir. Eğitime 10 günden az bir süre kala eğitime gelinemeyeceği bilgisi verildiğinde yapılan ön ödemenin iadesi yapılmayacaktır. 

* OECD ülkelerinin üniversite mezunlarının dakika başına okuyabildiği kelime sayısı baz alınmıştır.
>